1 kg riebaus varškės sūrio,
200 g sviesto,
300 g cukraus pudros,
8 kietai virtų kiaušinių trynių,
150 g juodojo šokolado,
po 50 g razinų,
graikinių riešutų,
apelsinų cukatų.
G l a j u i:
100 g sviesto,
100 g miltinio cukraus,
3 šaukštų kakavos,
2 šaukštų brendžio.
GAMINIMAS:
Sūrį ir kiaušinių trynius du kartus permalkite mėsmale. Sukrėskite iki purios masės su miltiniu cukrumi išsuktą sviestą ir sukite, kol masė pasidarys vienalytė. Du šaukštus masės atidėkite.Sudėkite nuplikytas ir nuvarvintas razinas, sukapotus riešutus, apelsinų cukatas, suberkite tarkuotą šokoladą ir išmaišykite.
Masę sudėkite į marle išklotą formą, paslėkite ir laikykite šaldytuve 12 val. Glajus: į puodelyje ištirpintą sviestą sudėkite atidėtąją sūrio masę, suberkite miltinį cukrų, kakavą ir kruopščiai išmaišykite. Kai atšals, supilkite brendį. Desertą išimkite iš šaldytuvo, nuimkite marlę ir aptepkite glajumi. Papuoškite riešutais, razinomis ir citrinų cukatomis.