Veršienos suktinukai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Veršienos suktinukai


INGREDIENTAI:

800 g veršienos išpjovos,
10 grūstų česnako skiltelių,
4 šaukštai citrinų sulčių,
120 g lašinių,
2 šaukštai smulkiai supjaustytų petražolių,
maltų juodųjų pipirų,
druskos.


GAMINIMAS:

Veršieną supjaustome į 8 didelius gabalus. Kiekvieną išmušame, apibarstome grūstu česnaku, pipirais, druska, pašlakstome citrinų sultimis ir 4-6 valandoms padedame šaltai.

Lašinius supjaustome į 8 lygius gabalėlius.

Ant kiekvieno veršienos gabalo uždedame po lašinių gabalėlį ir susukame voleliu.

Volelius susmeigiame ant iešmų ir kepame įkaitintame grilyje pusvalandį.

Iškepusius suktinukus nuimame nuo iešmų ir sudedame į lėkštutes. Apibarstome smulkiai supjaustytomis petražolėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668