Panakota su šokoladu ir apelsinų žele receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Panakota su šokoladu ir apelsinų žele


INGREDIENTAI:

450 ml riebios grietinėlės,
70 g cukraus,
100 ml pieno,
1 šaukštelio vanilinio cukraus,
1 šaukšto želatinos,
3 apelsinų,
1 pakelio (75 g) apelsinų želės,
200 g juodojo šokolado.


GAMINIMAS:

Per pusę perpjaukite apelsinus,išspauskite sultis, šaukšteliuišgramdykite apelsinų minkštimą. Želę ruoškite pagal nurodymus ant pakelio, tik su puse nurodyto kiekio vandens. Į kiek atvėsintą supilkite apelsinų sultis su minkštimu. Išpilstykite į indelius (apelsinų želė sudaro trečdalį deserto) ir dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų.

Želatiną išbrinkinkite 4 šaukštuose šalto vandens. Grietinėlę ir pieną supilkite į nedidelį puodą, suberkite cukrų, vanilinį cukrų ir statykite ant ugnies. Maišydami kaitinkite iki virimo. Nukelkite nuo ugnies ir maišydami supilkite išbrinkusią želatiną-maišykite, kol ji visai ištirps.

Kiek atvėsinkite ir supilkite ant sustingusios apelsinų želės indeliuose. Statykite į šaldytuvą, kad sustingtų. Peiliu pasidrožkite stambių šokolado drožlių ir užbarstykite ant sustingusios panakotos.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668