Jautienos kepsnys vyno padaže receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Jautienos kepsnys vyno padaže


INGREDIENTAI:

1,4 kg jautienos be kaulo.

P a d a ž u i:
2 svogūnų,
druskos,
pipirų,
500 ml raudonojo vyno,
500 ml jautienos sultinio,
2 šaukštų aliejaus.


GAMINIMAS:

Nuplautą, nusausintą, pipirais įtrintą mėsą iš abiejų pusių gerai apkepinkite aliejuje, įdėkite į kepimo indą ir kepkite 120 laipsnių karštumo orkaitėje maždaug 1,5 val. Iškepusią mėsą uždenkite ir palaikykite benr 10 min. Padažas: smulkiai supjaustytus svogūnus pakepinkite mėsai kepant susidariusiame skystyje, supilkite vyną ir pamažu virkite.

Kai liks maždaug 3 šaukštai, supilkite sultinį. Dar pavirinkite, kol liks tiks pusė. Perkoškite į kitą puodą, užvirinkite, pagardinkite druska, pipirais. Kepsnį patiekite su padažu. Garnyrui tinka žiediniai kopūstai, marinuoti pievagrybiai, bulvių kukuliai.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668