250 g makaronų (kaspinėlių),
240 g vištienos krūtinėlės,
350 g žalių vynuogių be kauliukų,
1 raudonos saldžiosios paprikos,
svogūno laiškų,
2 šaukštų majonezo,
druskos,
pipirų,
1 šaukšto aliejaus,
1 skiltelės česnako,
4 riekelių forminės baltos duonos.
GAMINIMAS:
Išvirkite makaronus, kaip parašyta ant pakuotės. Kai išvirs, perliekite šaltu vandeniu. Vištienos krūtinėlę supjaustykite kubeliais ir pakepinkite, kol gražiai apskrus. Raudonąją papriką supjaustykite kubeliais, vynuoges atskirkite nuo šakelių. Makaronus sudėkite į didelį dubenį, kartu dėkite iškeptą vištieną, raudonąją papriką, vynuoges ir smulkiai pjaustytus svogūno laiškus.
Pridėkite majonezo ir viską gerai išmaišykite. Tada įkaitinkite aliejų keptuvėje, sudėkite smulkiai supjaustytą česnaką bei forminę baltą duoną, pjaustytą česnaką bei forminę baltą duoną, pjaustytą trikampiais, ir pakepinkite 1 min. iš kiekvienos pusės. Pakepintą duoną dėkite ant popierinės servetėlės, kad nubėgtų riebalai. Mišrainę patiekite su kepta balta duona.