(12 porcijų)
3 bananų,
5 kiaušinių,
150 g cukraus,
300 g miltų,
2,5 šaukštelių kepimo miltelių,
žiupsnelio druskos.
Į d a r u i:
400 g varškės,
100 g grietinės,
75 g cukraus,
2 kiaušinių,
žiupsnelio vanilinio cukraus.
GAMINIMAS:
Įdaras: varškę su grietine suplakite iki vienalytės masės. Įmuškite kiaušinius, sudėkite likusius produktus: cukrų, vanilinį cukrų ir dar kartą gerai išplakite. Biskvito tešla: į indą sudėkite bananus, įmuškite kiaušinius ir gerai išplakite.
Sudėkite likusius tešlai skirtus produktus ir dar kartą gerai išplakite. Į kepimo popieriumi išklotą skardą tolygiai dėkite varškės masę, ant jos tolygiai paskleiskite tešlą ir pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių.
Kai iškeps, išimkite iš orkaitės, suvyniokite vyniotinį, jį įvyniokite į maistinę plėvelę ir palaukite, kol visai atauš. Vyniotinį galite papuošti tirpintu šokoladu, plakta grietinėle.