Ant grotelių kepti zefyrai ir vaisiai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Ant grotelių kepti zefyrai ir vaisiai


INGREDIENTAI:

300 g zefyrų,
250 g desertinio varškės sūrio su aguonomis,
1,2 kg ananaso,
400 g kriaušių,
400 g konservuotų persikų,
8 braškių.


GAMINIMAS:

Vaisius ir varškės sūrį supjaustykite, zefyrus padalinkite per pusę ir pakepinkite ant grotelių, kol gražiai apskrus. Padažui sutrinkite konservuotus persikus.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668