(20 vienetų)
300 g varškės,
250 g sviesto,
2 stiklinių miltų,
100 g cukraus,
cinamono pagal skonį,
1 šaukštelio kepimo miltelių.
GAMINIMAS:
Sviestą sutarkuokite stambia tarka. Įdėkite varškę ir atsargiai išmaišykite. Įberkite kepimo miltelius ir miltus. Išminkykite tešlą. Ji turi nelipti prie rankų, bet turi būti minkšta ir švelni, todėl nepadauginkite miltų. Tešlą iškočiokite, formele ar puodeliu išpjaukite apskritimus. Atskirame inde sumaišykite cukrų su cinamonu.
"Merkite" kiekvieną apskritimą iš vienos pusės į cukraus mišinį. Tada apskritimą perlenkite cukrumi į vidų. Taip paruoškite visus apskritimus. Tada kiekvieną puselę vėl "merkite" į cukraus mišinį ir vėl perlenkite. Turite ketvirtadalius, kuriouse padarykite nedidelius įpjovimus. Dėkite į kepomo popieriumi išklotą skardą ir pašaukite į 180 laipsnių orkaitę. Kepkite 20-30 minučių.