10 didelių bulvių,
150 g karštai rūkyto kumpio,
250 g svogūnų laiškų,
3 skiltelių česnako,
3 šaukštų smulkintų žalumynų,
4 raugintų agurkų,
100 g aliejaus,
80 g majonezo.
GAMINIMAS:
Nuskustas bulves išvirkite, nupilkite vandenį ir pagardinkite. Ant karštų bulvių suberkite susmulkintus svogūnų laiškus, su druska sutrintą česnaką, du šaukštus žalumynų, supilkite aliejų ir sugrūskite iki vienalytės masės.
Agurkus supjaustykite smulkiais kubeliais, kumpį-siauromis juostelėmis, sudėkite į bulvių masę ir viską gerai išmaišykite. Iš pagamintos masės formuokite volelį, supjaustykite apie 1 cm storio skritinėliais, sudėkite į pailgą indą, pagardinkite majonezu ir apibarstykite likusiais žalumynais.