Kefalės vynuogių lapuose receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kefalės vynuogių lapuose


INGREDIENTAI:

8 raudonosios kefalės (po 300 g),
3 citrinų sulčių,
24 vynuogių lapai,
žuvies prieskonių,
4 šaukštai alyvuogių aliejaus,
maltų juodųjų pipirų,
druskos.


GAMINIMAS:

Žuvis išskrodžiame, palikdami galvas, išvalome, nuplauname ir nusausiname. Apibarstome druska, žuvies prieskoniais, apšlakstome citrinų sultimis.

Vynuogių lapus nuplauname ir nusausiname. Patepame alyvuogių aliejumi, apibarstome druska ir pipirais.

Žuvis suvyniojame į vynuogių lapus ir sudedame ant grotelių.

Kepame ant žarijų po 2-3 minutes iš abiejų pusių.


Pastabos:
Groteles, ant kurių dedama žuvis, reikia patepti aliejumi. Galima naudoti marinuotus vynuogių lapus. Vietoj kefalių galima kepti upėtakius, ešerius.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668