8 raudonosios kefalės (po 300 g),
3 citrinų sulčių,
24 vynuogių lapai,
žuvies prieskonių,
4 šaukštai alyvuogių aliejaus,
maltų juodųjų pipirų,
druskos.
GAMINIMAS:
Žuvis išskrodžiame, palikdami galvas, išvalome, nuplauname ir nusausiname. Apibarstome druska, žuvies prieskoniais, apšlakstome citrinų sultimis.
Vynuogių lapus nuplauname ir nusausiname. Patepame alyvuogių aliejumi, apibarstome druska ir pipirais.
Žuvis suvyniojame į vynuogių lapus ir sudedame ant grotelių.
Kepame ant žarijų po 2-3 minutes iš abiejų pusių.
Pastabos:
Groteles, ant kurių dedama žuvis, reikia patepti aliejumi. Galima naudoti marinuotus vynuogių lapus. Vietoj kefalių galima kepti upėtakius, ešerius.