500 g su lupenomis virtų bulvių,
5 kietai virti kiaušiniai,
200 g ridikėlių,
30 g svogūnų laiškų,
30 g krapų,
30 g petražolių,
300 g agurkų,
1 šaukštelis garstyčių,
200 g grietinės,
1/2 šaukštelio druskos,
1/4 šaukštelio pipirų,
1 l mineralinio vandens.
GAMINIMAS:
Virtas bulves ir kiaušinius atšaldykite, nulupkite ir smulkiai supjaustykite.Ridikėlius supjaustykite plonais griežinėliais, agurkus nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais. Susmulkinkite svogūnų laiškus, krapų ir petražolių lapelius.
Grietinę, garstyčias, druską ir pipirus gerai išmaišykite ir užpilkite ant paruoštų produktų. Viską sumaišykite. Tada supilkite mineralinį vandenį ir palaikykite 30 min. šaldytuve. Patiekite su juoda duona.