900 g mažų bulvių,
4 kiaušiniai,
450 g konservuotų ankštinių pupelių,
300 g mažų pomidorų,
400 g konservuotų baltųjų pupelių,
150 g bekono,
150 g šviežių špinatų,
50 g alyvuogių be kauliukų,
2 grūstos česnako skiltelės,
2 šaukštai vyno acto,
150 ml alyvuogių aliejaus,
čiobrelių,
druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Gaminame salotų padažą. Giliame dubenyje sumaišome grūstą česnaką, actą ir čiobrelius. Palengva sumaišome su 6 šaukštais aliejaus. Pasūdome, pagardiname pipirais.
Bulves gerai nuplauname, pagardiname ir apšlakstome likusiu aliejumi. Suvyniojame į foliją. Kepame ant anglių arba grilyje.
Kiaušinius verdame 2-3 minutes. Nulupame ir supjaustome į 4 dalis.
Pomidorus perpjauname per pusę. Pupeles suverčiame į kiaurasamtį ir nuvarviname. Bekoną supjaustome plonomis juostelėmis ir apkepiname grilyje.
Iškepusias bulves atvėsiname ir perpjauname per pusę. Visus komponentus sumaišome su špinatais. Sudedame alyvuoges, sumaišome. Ant viršaus užpilame padažą.