Saldi rabarbarų sriuba receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Saldi rabarbarų sriuba


INGREDIENTAI:

(1 porc. - 410 kcal)
2 šaukštų grūstų lazdyno riešutų,
1 kg rabarbarų,
2 stiklinių cukraus,
1 vanilės ankšties,
1,5 l vandens,
100 ml vanilinių ledų,
1 stiklinės braškių.


GAMINIMAS:

Riešutus skrudinkite keptuvėje, kol pagels. Rabarbarus nuplaukite, nulupkite, supjaustykite gabaliukais ir sudėkite į puodą. Suberkite cukrų, įdėkite vanilės ankštį, supilkite vandenį ir užvirinkite. Virkite maždaug pusvalandį.

Vanilės ankštį išgriebkite. Atvėsintą sriubą sutrinkite elektriniu trintuvu. Braškes sutrinkite, tyrės po šaukštą uždėkite ant sriubos lėkštėse. Į tyrės vidurį įdėkite ledų ir pabarstykite riešutais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668