1 šaukšto svieto,
75-100 ml pieno,
3 šaukštų cukraus,
žiupsnelio druskos,
50 g miltų,
1 kiaušinio,
200 g braškių,
50 g mėlynių,
50 g aviečių,
400 g varškės,
1 pakelio vanilinio pudingo miltelių,
miltinio cukraus.
GAMINIMAS:
Sviestą ištirpinkite, sumaišykite su miltais, pienu, 1 šaukštu cukraus iki vientisos masės. Įmuškite kiaušinį ir išmaišykite. Tešlą palaikykite šaldytuve, kad išbrinktų. Vanilinį pudingą paruoškite pagal nurodymus ant pakuotės, atvėsinkite.
Varškę pertrinkite per sietelį, sumaišykite su paruoštu pusingu ir likusiu cukrumi. Iš tešlos iškepkite 4 lietinius. Sluoksniuodami dėkite: blynus, vanilinę varškę ir uogas. Viršų apibarstykite miltiniu cukrumi.