Kardžuvė su imbieru receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kardžuvė su imbieru


INGREDIENTAI:

4 kardžuvių filė,
2,5 cm ilgio imbiero šaknis,
2 grūstos česnako skiltelės,
1 citrinos sulčių,
2 svogūnų ūgliai,
raudona aitrioji paprika,
2 šaukštai alyvuogių aliejaus.


GAMINIMAS:

Imbierą nulupame ir smulkiai supjaustome. Svogūnus supjaustome taip pat. Aitriąją papriką išvalome ir supjaustome mažais gabalėliais.

Imbierą ir česnaką sudedame į nedidelį dubenėlį ir gerai išmaišome, kad būtų tyrė. įpilame citrinos sultis, aliejų, suberiame svogūnus, sudedame aitriąją papriką ir viską sumaišome.

Sudedame žuvį į marinatą. Marinuojame 15 minučių.

Žuvį dedame ant įkaitintų grotelių. Kepame grilyje 5-6 minutes. Vienąkart apverčiame.

Užpilame marinatą. Tiekiame su keptomis bulvėmis, laimo griežinėliais ir salotomis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668