4 kardžuvių filė,
2,5 cm ilgio imbiero šaknis,
2 grūstos česnako skiltelės,
1 citrinos sulčių,
2 svogūnų ūgliai,
raudona aitrioji paprika,
2 šaukštai alyvuogių aliejaus.
GAMINIMAS:
Imbierą nulupame ir smulkiai supjaustome. Svogūnus supjaustome taip pat. Aitriąją papriką išvalome ir supjaustome mažais gabalėliais.
Imbierą ir česnaką sudedame į nedidelį dubenėlį ir gerai išmaišome, kad būtų tyrė. įpilame citrinos sultis, aliejų, suberiame svogūnus, sudedame aitriąją papriką ir viską sumaišome.
Sudedame žuvį į marinatą. Marinuojame 15 minučių.
Žuvį dedame ant įkaitintų grotelių. Kepame grilyje 5-6 minutes. Vienąkart apverčiame.
Užpilame marinatą. Tiekiame su keptomis bulvėmis, laimo griežinėliais ir salotomis.