Vynuogių ir gorgoncolos sūrio salotos su graikiniais riešutais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vynuogių ir gorgoncolos sūrio salotos su graikiniais riešutais


INGREDIENTAI:

120 g gorgoncolos ("Gorgonzola")sūrio su mėlynaisiais pelėsiais,
pora saujų smulkintų tamsių salotų lapų,
pora saujų mėlynųjų vynuogių be kauliukų,
raudonojo vyno acto,
alyvų aliejaus,
keli graikiniai riešutai,
žiupsnis baltųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Nuplaukite salotų lapus ir vynuoges. Suplėšykite salotas, vynuoges perpjaukite pusiau. Sudėkite kubeliais supjaustytą sūrį, apšlakstykite actu, aliejumi, pabarstykite pipirais ir išmaišykite. Ant viršaus užberkite graikinių riešutų (dėl skonio juos galima kelias minutes paskrudinti orkaitėje).

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668