Įdaryti pievagrybiai receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Įdaryti pievagrybiai


Recepto įvertinimas:5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai


INGREDIENTAI:

8 pievagrybių kepurėlės,
šaukštas aliejaus,
20 jaunų kiaulpienių lapų ir
2 šaukštai žiedlapių,
svogūnas,
česnako skiltelė,
2 riekelės batono,
2 šaukštai smulkintų petražolių lapelių,
druskos,
pipirų.

GAMINIMAS:

Susmulkintus svogūnus ir česnakus pakepinkite keptuvėje įkaitintame aliejuje. Nuplaukite grybų kotelius, šaukšteliu išskobkite truputį kepurėlių minkštimo. Kotelius ir minkštimą smulkiai sukapokite ir sudėkite į keptuvę su svogūnais.

Sudėkite petražoles, kiaulpienių žiedlapius, sutrupintą batoną, pasūdykite, pagardinkite pipirais ir 3-4 min. patroškinkite. Šia mase įdarykite pievagrybių kepurėles ir pakepinkite keptuvėje likusiame aliejuje. Patiekite kiaulpienių lapais išklotoje lėkštėje.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Paieška
Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.. »
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668