Vaisiniai pyragaičiai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vaisiniai pyragaičiai


INGREDIENTAI:

140 g miltų,
80 ml pasukų,
2 šaukštai cukraus,
šaukštelis vanilinio cukraus,
šaukštelis kepimo miltelių,
šaukštelis valgomosios sodos, šaukštelis druskos,
3 šaukštai 68 proc. riebumo sviesto,
2 dideli persikai (gali būti konservuoti).

Aviečių u ž p i l u i:
300 g šaldytų aviečių,
2 šaukštai cukraus,
šaukštas citrinų sulčių.


GAMINIMAS:

Pasukas išmaišykite su vaniliniu cukrumi. Į elektrinio maišiklio indą suberkite miltus, šaukštą cukraus, kepimo miltelius, sodą, druską, sukrėskite sviestą ir maišykite, kol neliks sausų produktų. Supilkite pasukas ir pamaišykite, kad tolygiai pasiskirstytų.

Tešlą padalykite į 8 dalis, kiekvieną gabaliuką suplokite į 5 cm skersmens paplotį ir išdėliokite ant riebalais pateptos skardos. Apibarstykite likusiu cukrumi, jo kristalėlius lengvai įspauskite į tešlą. Kepkite 185 laipsnių orkaitėje 10-12 min., kol švelniai parus.

Paruoškite užpilą: elektriniu maišikliu sutrinkite atšildytas avietes, cukrų ir citrinų sultis. Masę pertrinkite per sietelį. Persikus perpjaukite pusiau, išimkite kauliukus ir supjaustykite riekelėmis. Formuokite pyragėlius: 4 paplotėlius išdėliokite į deserto indelius, ant kiekvieno biskvito uždėkite persikų, ant viršaus uždėkite kitą paplotėlį ir užpilkite padažo.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668