Avienos pjausniai su mėtomis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Avienos pjausniai su mėtomis


INGREDIENTAI:

4 avienos pjausniai (kiekvienas maždaug po 225 g ),
pusė citrinos,
svogūnas,
česnako skiltelė,
3 šakelės mėtų,
2 šaukštai alyvuogių aliejaus,
maltų pipirų,
druskos.


GAMINIMAS:

Marinavimo laikas 12val.

Citrinos žievelę nutarkuojame, sultis išspaudžiame. Česnaką ir svogūną nulupame ir smulkiai supjaustome. Mėtas taip pat smulkiai supjaustome. Viską sumaišome, pagardiname pipirais.

Mėsą patepame marinatu, sudedame į plokščią indą, pridengiame ir marinuojame 12 valandų vėsioje vietoje.

Mėsa nuvarviname taip, kad skystis nutekėtų į atskirą indą. Kepame grilyje 15 minučių, kartkartėmis apversdami ir pašlakstydami marinatu. Prieš baigdami kepti, jei reikia, pasūdome.

Prieš tiekdami papuošiame mėtų lapeliais. Tinka tiekti su grilyje keptais pomidorais.

Vietoj mėtų tinka rozmarinai, kadagių uogos, mairūnai, peletrūnai. Šie prieskoniai puikiai atskleidžia avienos skonį.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668