Karštas dilgėlių pyragas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Karštas dilgėlių pyragas


INGREDIENTAI:

1. Į d a r u i:
3 saujų dilgėlių,
1 stiklinės virtų ryžių,
4 kiaušinių,
200 g fermentinių sūrio,
žiupsnelio druskos,
pipirų.

2. Į d a r u i:
1 stiklinės grietinėlės,
2 kiaušinių,
200 g tarkuoto fermentinio sūrio.

T e š l a i:
300 g miltų,
1 kiaušinio,
200 g sviesto,
1 šaukšto imbiero,
žiupsnelio druskos,
cukraus.


GAMINIMAS:

Tešlą valandą palaikykite šaltai, iškočiokite 0,5 cm storio lakštą ir įklokite jį į kepimo formą. Nuplikytas dilgėles smulkiai supjaustykite, sūrį sutarkuokite, kiaušinius išplakite. Viską sumaišykite su virtais ryžiais, pasūdykite ir sudėkite ant tešlos.

Kepkite 220 laipsnių orkaitėje apie 20 min. Sumaišykite grietinėlę su tarkuotu sūriu ir platais kiaušiniais. Mišinį užpilkite ant pirmojo įdaro. Kepkite apie 20-30 min., 190-200 laipsnių orkaitėje, kol pyragas gražiai paruduos. Kol sulauksite dilgėlių, galite kepti su špinatais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668