Mielinės spurgos receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Mielinės spurgos


INGREDIENTAI:

2 ir 1/2 stiklinės miltų,
1 šaukšto cukraus,
60 g sviesto,
2 kiaušinių,
3 trynių,
1 stiklinės pieno,
50 g mielių,
1 šaukšto acto arba spirito,
aliejaus virti,
miltinio cukraus.


GAMINIMAS:

Iš mielių, cukraus, dalies miltų, pieno paruoškite raugą ir palikite šiltoje vietoje, kad pakiltų. Kiaušinius, trynius ir cukrų ištrinkite ant garų, įberkite žiupsnelį druskos. Į likusius miltus supilkite pieną, raugą, lydytą sviestą, ištrintus kiaušinius ir actą.

Užminkykite tešlą (neturi lipti prie rankų), palikite šiltoje vietoje kilti. Kai padvigubės, darykite kamuoliukus ir dėkite ant pabarstytos miltais lentos. Palikite dar kartą pakilti. Spurgas leiskite į karštą aliejų.

Virkite pavartydami, kol parus iš visų pusių. Išgriebtas spurgas nusausinkite ant sugeriamojo popieriaus, pabarstykite miltiniu cukrumi. Spurgas galite taisyti su uogienės ar džemo įdaru.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668