3 ir 1/2 stiklinės miltų,
3 šaukštų cukraus,
1 stiklinės pieno,
2 kiaušinių,
2 citrinų tarkuotos žievelės,
1 nubraukto šaukštelio kepimo miltelių,
1 šaukšto sviesto,
aliejaus,
miltinio cukraus arba cinanono,
druskos.
GAMINIMAS:
Piene ištirpinkite cukrų ir druską. Palaipsniui įmaišykite kiaušinius, citrinos žievelę, lengvai išplakite. Miltus su kepimo milteliais persijokite, įmaišykite sviestą, kad masė pasidarytų grūdėta. Viduryje padarykite duobutę, supilkite masę su citrinos žievele, maišykite, kol tešla pasidarys vienalytė.
Iškočiokite 1/2 cm storio lakštą. Išpjaukite pusmėnulius. Kepkite įkaitintame aliejuje, kol spurgos pasidarys rudai auksinės spalvos. Pabarstykite miltiniu cukrumi arba cinamonu.