Pupelių sriuba su putele receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pupelių sriuba su putele


INGREDIENTAI:

3 indelių konservuotų baltųjų pupelių,
200 g grietinėlės,
0,9 l pieno,
12 pievagrybių (100 g),
1 svogūno.


GAMINIMAS:

Susmulkintus svogūną ir česnako skilteles suberkite į puodą su nuplautomis konservuotomis pupelėmis. Pridėkite prieskonių ir apie 10 min. pavirkite. Nukoškite ir pertrinkite. Kad sriuba būtų puresnė, reikia pertrinti ir per sietelį.

Grietinėlę ir pusę pieno užvirinkite ant silpnos ugnies. Grybus supjaustykite ir apie 3 min. pakepkite. Likusį pieną pašildę iki 60 laipsnių išplakite su šluotele, kol suputos. Į lėkštę įpilkite sriubos, įdėkite grybukų ir šaukštu uždėkite pieno putų.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668