Karbonadas su vynu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Karbonadas su vynu


INGREDIENTAI:

400 g karbonado (4-6 porcijos),
2 svogūnai,
2-3 vyniniai obuoliai,
2 stiklinės balto vyno,
3/4 stiklinės grietinės,
2 šaukštai sviesto,
šaukštas krakmolo,
2 šaukštai kvietinių miltų,
prieskonių sriubai,
pipirų,
druskos.


GAMINIMAS:

Nuluptus svogūnus ir obuolius supjaustyti griežinėliais ir pakepinti svieste. Baigiant kepti, įberti pipirų, druskos. Karbonadą supjaustyti, išmušti, užberti druskos, apvolioti miltuose ir kepti, kol pagels. Mėsą sudėti į troškintuvą su svogūnais ir obuoliais, užpilti vynu ir troškinti maždaug 20 min. Paruoštus karbonadus sudėti ant pašildytos lėkštės. Likusį troškinio padažą išmaišyti su grietine ir krakmolu, įberti sriubos prieskonių ir šiuo padažu užpilti karbonadus. Patiekti su makaronais, pabarstytais fermentiniu sūriu, ir daržovėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668