Burokėlių ir ožkos sūrio salotos receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Burokėlių ir ožkos sūrio salotos


Recepto įvertinimas:5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai


INGREDIENTAI:

4 nedideli virti ar kepti burokėliai,
kelios saujos gražgarsčių salotų,
4 šaukšteliai įvairių sėklų mišinio,
apie 150 g kieto ožkos sūrio,
2-3 skiltelės česnako,
1 šaukštas alyvuogių aliejaus.

P a d a ž a s:
1 šaukštas skysto medaus,
pusės citrinos sultys,
1 šaukštas grūdėtųjų garstyčių,
2 šaukštai alyvuogių aliejaus,
pipirų ir
druskos pagal skonį.

GAMINIMAS:

Burokėlius supjaustykite plonais griežinėliais. Gražgarstes gerai nuplaukite, nuvarvinkite ir sudėkite ant popierinio rankšluoščio, kad apdžiūtų. Į lėkštę sudėkite po supjaustytą burokėlį, ant viršaus uždėkite salotas. Paruoškite padažą: medų šiek tiek pakaitinkite, kad suskystėtų.

Į dubenėlį sudėkite medų, garstyčias, aliejų, druską, pipirus ir įspauskite citrinos sultis. Viską gerai išmaišykite. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, suberkite skiltelėmis supjaustytus česnakus ir mažais gabalėliais sulaužytą sūrį. Nuolat maišydami šiek tiek pakaitinkite, tuomet dėkite į lėkštes ant gražgarsčių. Tiekdami apšlakstykite paruoštu padažu ir pabarstykite sėklomis.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Paieška
Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.. »
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668