Su rozmarinais ir česnakais keptos dorados receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Su rozmarinais ir česnakais keptos dorados


INGREDIENTAI:

2 didesnės dorados,
4 skiltelės česnako,
2 šakelės rozmarino,
pipirų,
druskos pagal skonį,
1 citrina,
alyvuogių aliejaus apšlakstyti.


GAMINIMAS:

Doradas išvalykite, gerai išplaukite ir nusausinkite popieriniu rankšluoščiu. Jas įpjaukite vienoje pusėje 4-5 kartus, pabarstykite druskos ir pipirų mišiniu, į žuvis įdėkite po rozmarino šakelę.

Doradas sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Česnakų skilteles supjaustykite griežinėliais ir įsprauskite į įpjovas. Likusį česnaką sudėkite į žuvų pilvus kaip ir rozmarinus. Žuvis apšlakstykite citrinų sultimis ir aliejumi. Kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie 20-30 minučių. Prieš tiekdami dar kartą galite apšlakstyti citrinos sultimis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668