2 didesnės dorados,
4 skiltelės česnako,
2 šakelės rozmarino,
pipirų,
druskos pagal skonį,
1 citrina,
alyvuogių aliejaus apšlakstyti.
GAMINIMAS:
Doradas išvalykite, gerai išplaukite ir nusausinkite popieriniu rankšluoščiu. Jas įpjaukite vienoje pusėje 4-5 kartus, pabarstykite druskos ir pipirų mišiniu, į žuvis įdėkite po rozmarino šakelę.
Doradas sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Česnakų skilteles supjaustykite griežinėliais ir įsprauskite į įpjovas. Likusį česnaką sudėkite į žuvų pilvus kaip ir rozmarinus. Žuvis apšlakstykite citrinų sultimis ir aliejumi. Kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie 20-30 minučių. Prieš tiekdami dar kartą galite apšlakstyti citrinos sultimis.