Makaronai su pievagrybiais ir grietinėle receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Makaronai su pievagrybiais ir grietinėle


INGREDIENTAI:

300 g makaronų creste di galio,
400 g pievagrybių,
200 g kiaulienos kumpio,
1 skiltelės česnako,
2 šaukštų tarkuoto parmezano,
2 nedidelių marinuotų agurkėlių,
druskos,
pipirų.

P a d a ž u i:
2 šaukštų sviesto,
2 šaukštų miltų,
1 stiklinės pieno,
2 šaukštų tarkuoto parmezano.


GAMINIMAS:

Pievagrybius nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite plonomis riekelėmis. Kiaulienos kumpį supjaustykite plonais griežinėliais. Česnako skiltelę sutrinkite, agurkus supjaustykite šiaudeliais. Didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite kumpį ir vartant kepkite 10 min.

Išsiskyrusius riebalus nupilkite, tada sudėkite pievagrybius, česnaką, agurkus ir dar kepkite 10 min. Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje, kaip nurodyta ant pakuotės. Nuvarvinkite. Padažas: keptuvėje išleiskite sviestą, suberkite miltus ir kaitinkite, kol pagels.

Supilkite pieną. Kai ims tirštėti, suberkite tarkuotą sūrį, išmaišykite ir nukaiskite. Makaronus, keptą mėsą su pievagrybiais ir padažą išmaišykite dubenyje. Pagardinkite druska ir pipirais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668