Triušis su razinomis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Triušis su razinomis


INGREDIENTAI:

1 triušio,
druskos,
pagal skonį kajeno pipirų,
žiupsnelio fašranų,
kelių laurų lapelių,
3-5 galvučių svogūnų,
1 česnako galvutės,
alyvuogių aliejaus,
150 ml baltojo vyno,
50 g razinų.


GAMINIMAS:

Triušį supjaustykite nedideliais gabalais, įtrinkite druska ir pipirais, apkepkite keptuvėje su aliejumi, išimkite ir sudėkite į troškintuvą. Svogūnus supjaustykite ir kartu su česnako skiltelėmis.

Apkepkite toje pačioje keptuvėje, sudėkite į troškintuvą ant triušio. Apibarstykite šafranais, supilkite vyną, įmeskite lauro lapelį, razinas ir uždengę troškinkite apie 30-40 minučių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668