Šventinis kepsnys su abrikosais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Šventinis kepsnys su abrikosais


INGREDIENTAI:

400-500 g kiaulienos filė,
1 stiklinės išmirkytų džiovintų abrikosų,
kiaulienos prieskonių,
250-300 g šaldytos sluoksniuotos tešlos,
džiovintų ar šviežių rozmarinų,
1 galvutės svogūno,
1/2 stiklinės baltojo desertinio vyno,
pipirų ar kitų prieskonių.


GAMINIMAS:

Kiaulienos filė viduryje įpjaukite ir įtrinkite prieskoniais. Į vidurį prikimškite abrikosų ir apkepkite keptuvėje iš visų pusių. Tešlą atšildykite, ant jos dėkite atšalusią mėsą ir susukite. Viršuje įpjaukite, patepkite plaktu kiaušiniu.

Pabarstykite rozmarinu ir kepkite orkaitėje apie 30 minučių. Likusius abrikosus supjaustykite, apkepkite su susmulkintu svogūnu, supilkite vyną, prieskonius, patroškinkite kelias minutes ir patiekite su kepsniu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668