Trispalviai tešlainiai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Trispalviai tešlainiai


INGREDIENTAI:

150 g sviesto,
300 g miltų,
1 kiaušinio,
1 pakelio vanilinio cukraus,
1 šaukštelio kepimo miltelių,
žiupsnelio druskos,
3 šaukštų cukraus,
3 šaukštų kakavos miltelių,
1 šaukšto šaldytų juodųjų serbentų.


GAMINIMAS:

Minkštą sviestą gerai ištrinkite su cukrumi. Įmuškite kiaušinį, įberkite žiupsnelį druskos ir 150 g miltų. Paruoštą masę padalykite į 4 vienodas dalis. Į pirmą dalį suberkite vanilinį cukrų ir 4-5 šaukštus miltų. Išminkykite smėlinę šviesią tešlą. Į antrąją dalį berkite 5 šaukštus miltų ir 1 šaukštą sutrintų serbentų.

Antroji tešlos dalis bus šviesiai violetinė. Trečią ir ketvirtą tešlos dalis sujunkite, suberkite kakavą ir 3-4 šaukštus miltų. Išminkykite rudą tešlą ir vėl padalykite į dvi dalis. Imkite vieną šokoladinės tešlos dalį ir iškočiokite stačiakampį lakštą. Iš kiekvienos šviesios, violetinės, ir rudos tešlos padarykite po volelį.

Juos sudėkite ant iškočiokto šokoladinio tešlos lakšto ir standžiai suvyniokite į ritinį. Paruoštą tešlą suvyniokite į maistinę plėvelę ir 1 val. dėkite į šaldytuvą. Tuomet paruoštą ritinį supjaustykite 0,5-0,7 cm storio skritinėliais, dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir pašaukite į 180 laipsnių karštumo orkaitę. Kepkite 15-20 min.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668