Putėsiai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Putėsiai


INGREDIENTAI:

250 g minkštos varškės,
200 ml grietinėlės (35 proc. riebumo),
7 g želatinos,
1 šaukšto vanilinio cukraus,
5 šaukštų šalto virinto vandens,
5 šaukštelių šaldytų aviečių, trintų su cukrumi (dėti į varškę),
9 šaukštelių šaldytų aviečių, trintų su cukrumi (dėti į taurių dugnus).


GAMINIMAS:

Varškę, dalį aviečių ir vanilinį cukrų suplakite plakikliu iki vienalytės masės. Želatiną išbrinkinkite virintame vandenyje, po to ištirpinkite karšto vandens vonelėje. Išplakite grietinėlę iki standžių putų, į ją įmaišykite varškę ir želatiną. Į taures dėkite po 3 šaukštelius trintų aviečių, ant jų paskirstykite varškės mišinį ir palikite šaltai 2-3 val., kad sustingtų. Papuoškite avietėmis ir patiekite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668