Žuvų kepsneliai su riešutų įdaru receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Žuvų kepsneliai su riešutų įdaru


INGREDIENTAI:

600 g jūrų lydekų filė,
2 kiaušiniai,
4 šaukšteliai susmulkintų lazdynų riešutų,
svogūnas,
2 šaukštai graikinių riešutų aliejaus,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
žuvų prieskonių,
maltų džiūvėsėlių,
abrikosų kauliukų aliejaus,
citrinų sulčių.


GAMINIMAS:

Paruoškite 8 vienodo dydžio žuvų gabalėlius. Iš jų išeis 4 kepsniai. Įtrinkite juos graikinių riešutų aliejumi, pabarstykite druska ir prieskoniais. Susmulkintą svogūną ir riešutus pakepkite su aliejumi. Po arbatinį šaukštelį įdaro dėkite ant 4 žuvų gabalėlių, uždenkite likusiais ir gerai suspauskite, kad kepsniai neiširtų.

Tada pavilgykite juos kiaušinių plakinyje, apvoliokite džiūvėsėliuose, dar kartą įmerkite į plakinį ir apibarstykite džiūvėsėliais. Kepkite gerai įkaitintame abrikosų kauliukų aliejuje. Iškepusius kepsnius apšlakstykite citrinų sultimis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668