Maltos mėsos duona receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Maltos mėsos duona


Recepto įvertinimas:N/A


INGREDIENTAI:

1,5 g maltos mėsos (jautienos ir kiaulienos mišinio),
2 svogūnų,
3-4 batono riekių,
1 stiklinės pieno,
po žiupsnelį druskos,
maltų pipirų,
po pluoštelį bazilikų ir
kalendrų,
žalumos,
svogūnų laiškų,
3 kiaušinių,
4 česnako skiltelių,
4 salierų stiebų,
100 g tarkuoto kietojo sūrio,
100 g paskrudintų migdolų drožlių,
2 rozmarinų šakelių.

P a d a ž u i:
3 aitriųjų paprikų, smulkiai sukapotų,
5 šaukštų Dižono garstyčių,
4 šaukštų sojų padažo,
3 česnako skiltelių, sutraiškytų spaudykle.

GAMINIMAS:

Batoną išmirkykite piene. Smulkiais kubeliais supjaustykite svogūnus, česnakus, salierus ir pakepinkite su šlakeliu įkaitinto aliejaus. Į maltą mėsą įmaišykite nuspaustą batoną, kepintas daržoves, migdolus, kiaušinius, sūrį, smulkintus žalumynus.

Formuokite kepalėlį, aptepkite padažu, paruoštu iš receptūroje nurodytu produktų, dėkite į kepimo skardą, šalia dėkite rozmarinų šakeles ir pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių. Kepkite 1-1,5 val. Maltos mėsos duoną tinka patiekti su troškintais arba marinuotais burokėliais.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Paieška
Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.. »
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668