Maltos mėsos duona receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Maltos mėsos duona


INGREDIENTAI:

1,5 g maltos mėsos (jautienos ir kiaulienos mišinio),
2 svogūnų,
3-4 batono riekių,
1 stiklinės pieno,
po žiupsnelį druskos,
maltų pipirų,
po pluoštelį bazilikų ir
kalendrų,
žalumos,
svogūnų laiškų,
3 kiaušinių,
4 česnako skiltelių,
4 salierų stiebų,
100 g tarkuoto kietojo sūrio,
100 g paskrudintų migdolų drožlių,
2 rozmarinų šakelių.

P a d a ž u i:
3 aitriųjų paprikų, smulkiai sukapotų,
5 šaukštų Dižono garstyčių,
4 šaukštų sojų padažo,
3 česnako skiltelių, sutraiškytų spaudykle.


GAMINIMAS:

Batoną išmirkykite piene. Smulkiais kubeliais supjaustykite svogūnus, česnakus, salierus ir pakepinkite su šlakeliu įkaitinto aliejaus. Į maltą mėsą įmaišykite nuspaustą batoną, kepintas daržoves, migdolus, kiaušinius, sūrį, smulkintus žalumynus.

Formuokite kepalėlį, aptepkite padažu, paruoštu iš receptūroje nurodytu produktų, dėkite į kepimo skardą, šalia dėkite rozmarinų šakeles ir pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių. Kepkite 1-1,5 val. Maltos mėsos duoną tinka patiekti su troškintais arba marinuotais burokėliais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668