6 kiaušinių,
150 g karštai rūkyto kumpio,
60 g grietinės,
120 g majonezo,
12 g garstyčių tyrės,
120 g fermentinio sūrio,
1 gūžės šviežių lapinių salotų,
žiupsnelio šviežiai maltų pipirų,
6 puselių konservuotų saldžiųjų paprikų.
GAMINIMAS:
Kiaušinius išvirkite kietai, ataušinkite šaltame vandenyje, nulupkite ir smulkiai sukapokite. Sumaišykite smulkiai supjaustytą kumpį, tarkuotą sūrį, kiaušinius, grietinę, garstyčias, dalį majonezo ir žiupsnelį pipirų.
Iš gautos masės šaukštu formuokite kiaušinio formos porcijas ir dėkite į paprikų laivelius, o įdarytas paprikas išdėliokite į salotų lapais išklotą serviravimo lėkštę.