200 g krabų lazdelių,
2 svogūnų,
100 g saliero gumbo,
1 poro,
1 šaukšto miltų,
2 šaukštų sviesto,
100 ml sauso baltojo vyno,
žiupsnelio kario,
100 g grietinės,
druskos,
pipirų,
smulkintų krapų.
GAMINIMAS:
Svogūnus susmulkinkite ir apkepkite su šaukštu sviesto. Salierą supjaustykite šiaudeliais, sudėkite į svogūnus, dar šiek tiek pakepkite. Keptuvėje su sviestu pakepinkite miltus, supilkite vyną, nuolat maišant kaitinkite 5 minutes.
Grietinę išmaišykite su kariu, sukrėskite į miltų ir vyno padažą, įberkite druskos, pipirų. Krabų lazdeles supjaustykite gabaliukais, sudėkite į padažą ir kelias minutes pakaitinkite. Karštas salotas patiekite su baltos duonos skrebučiais.