1 jautienos kojos,
po 500 g vištienos,
jautienos,
kiaulienos,
1 svogūno,
1 morkos,
4 skiltelių česnako,
300 ml baltojo sauso vyno,
po 3-4 krapų,
petražolių ir
čiobrelių šakelės,
2 laurų lapų,
7 juodųjų pipirų žirnelių,
druskos.
GAMINIMAS:
Jautienos koją užpilkite šaltu vandeniu ir virkite ant silpnos ugnies 5 val., nugraibykite putas ir riebalus. Sudėkite vištieną, jautieną, kiaulieną, virkite dar 1,5 val. Žalumynus suriškite į puokštelę. Morką ir svogūną nuvalykite, stambiai supjaustykite. Supilkite į sultinį vyną, sudėkite daržoves, žalumynus, laurų lapus ir pipirus.
Virkite dar 30 min. Įberkite pagal skonį druskos. Sultinį perkoškite. Išvirusią mėsą nuimkite nuo kaulų ir supjaustykite mažais gabaliukais. Česnaką susmulkinkite ir sudėkite į mėsą. Viską dėkite į formą, užpilkite sultiniu taip, kad šis apsemtų per du pirštus. Atvėsinkite ir dėkite į šaldytuvą stingti.