200 g nedidelių bulvyčių,
2 saliero stiebų,
1 paprikos,
1/2 agurko,
svogūnų laiškų,
300 g vištos krūtinėlės,
1 šaukštelio maltų juodųjų pipirų,
1 šaukšto aliejaus,
pipirų,
4 šaukštų saldžiarūgščio pomidorų padažo.
GAMINIMAS:
Virkite bulves pasūdytame vandenyje 8-10 min., kol suminkštės. Nupilkite vandenį, atvėsinkite, supjaustykite kubeliais ir sumaišykite su kitomis pjaustytomis daržovėmis.Supjaustykite vištos krūtinėlę kąsnio dydžio gabaliukais ir įberkite maltų pipirų bei druskos.
Saliero stiebus nuplaukite ir supjaustykite įstrižai. Papriką ir agurką supjaustykite kubeliais. Pakepinkite vištieną aliejuje 4-6 min., kol įgaus auksinę spalvą. Sudėkite bulvytes į keptuvę su vištiena ir truputį pakepkite. Užpilkite saldžiarūgščio pomidorų padažo, truputį dar pakepinkite ir visą tai sudėkite į lėkštę su daržovėmis. Viską sumaišykite ir patiekite į stalą.