Aštrus daržovių troškinys su kvietinėmis kruopomis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Aštrus daržovių troškinys su kvietinėmis kruopomis


INGREDIENTAI:

Po skardinę (400 g)konservuotų baltųjų ir
raudonųjų pupelių,
850 g pomidorų,
žaliosios paprikos ankštis,
2 svogūnai (150 g),
2 česnakų skiltelės,
aitriosios paprikos ankštis (20 g),
pusė stiklinės smulkių kvietinių kruopų,
750 ml tirpaus daržovių sultinio arba vandens,
2 šaukštai aliejaus,
po šaukštelį džiovintų raudonėlių ir
maltų kmynų,
šaukštelis "Tabasco" padažo,
4 šaukštai grietinės,
druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Svogūnus sukapokite, česnakus sugrūskite. Aitriąją papriką, išėmus sėklas, kuo smulkiau supjaustykite. Žaliąją papriką ir pomidorus supjaustykite kubeliais. Kruopas užpilkite verdančiu vandeniu, kad apsemtų, ir palikite brinkti. Gilioje keptuvėje arba puode įkaitinkite aliejų.

Pakepinkite svogūnus, paskui sudėkite česnakus, paprikas ir ant didelės ugnies kepinkite 2 min. Sudėkite prieskonius, padažą, nuvarvinkite pupeles, pomidorus, supilkite sultinį arba vandenį ir užvirinkite. Sumažinus ugnį troškinkite maždaug 3 min. Tada sudėkite išbrinkusias kruopas ir virkite dar 5 min. Prieš patiekiant kiekvieną porciją pagardinkite šaukštu grietinės.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668