200 g konservuotų ananasų,
100 g morkų,
šaukštelis maltų imbierų,
15 g bulvių krakmolo,
500 g kiaulienos sprandinės,
40 ml aliejaus,
paprika,
5 g cukraus,
50 ml sojų padažo.
GAMINIMAS:
Patiekalas gaminamas labai greitai ant stiprios ugnies. Kiaulienos sprandinę supjaustykite skersai skaidulų maždaug 1,5 cm storio gabaliukais. Mėsą galite kiek pamušti, kad būtų minkštesnė, tiesa, jei sprandinė šviežia-nebūtina. Paruoškite padažą: sumaišykite sojų padažą, imbierus, krakmolą ir cukrų (jei naudojate saldų sojų padažą, cukraus nereikia).
Morkas ir papriką, pašalinę sėklas, supjaustykite šiaudeliais. Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir 3-5 minutes apkepkite daržoves ant stiprios ugnies, vis pamaišykite. Paskui į kepančias daržoves suverskite ananasų gabalėlius, išmaišykite ir patiekalą nukelkite nuo ugnies.
Kartu su padažu gerai įkaitintoje kepruvėje pakepkite kiaulieną, kol įgaus auksinį atspalvį. Tai turėtų trukti maždaug 10 minučių. Kai kiauliena bus paruošta, sudėkite į ją daržoves, būtinai išmaišykite ir pašildykite.