Prancūziška svogūnų sriuba receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Prancūziška svogūnų sriuba


INGREDIENTAI:

500 g svogūnų,
2 šaukštai sviesto,
3 stiklinės daržovių sultinio (gali būti tirpus),
šaukštelis cukraus,
žiupsnelis citrinų rūgšties,
druskos,
pipirų.

S k r e b u č i a m s:
6 riekelės batono,
6 griežinėliai fermentinio sūrio.


GAMINIMAS:

Keptuvėje įkaitinkite sviestą ir jame kepinkite smulkiai sukapotus svogūnus, kol pasidarys skaidrūs. Puode užvirinkite sultinį, sukrėskite svogūnus ir virkite 10-15 min. Pagal skonį pasūdykite, pagardinkite pipirais, citrinų rūgštimi, cukrumi.

Paruoškite skrebučius: ant batono riekelių uždėkite po sūrio griežinėlį ir kepkite orkaitėje, kol sūris išsilydys. Skrebučius į sriubą dėkite prieš pat patiekiant.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668