(4 porcijoms)
600 g bulvių,
300 g silkės filė,
300 g vyšninių pomidorų,
100 g kininių salotų,
ryšelio svogūnų laiškų,
4 šaukštų majonezo,
1/2 stiklinės neriebios grietinės,
petražolių,
krapų,
druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Bulves išvirkite su lupenomis pasūdytame vandenyje, atvėsinkite, nulupkite ir supjaustykite. Pomidorus supjaustykite perpus, salotas-juostelėmis. Krapus ir petražoles susmulkinkite, svogūnų laiškus supjaustykite žiedeliais.
Silkės filė supjaustykite gabaliukais. Dubenyje sumaišykite majonezą, grietinę, įberkite druskos, pipirų. Visus produktus sudėkite į lėkštę, apliekite padažu ir papuoškite žalumynais.