Troškinti balandėliai su grybais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Troškinti balandėliai su grybais


INGREDIENTAI:

(4 porcijoms)
500 g baltagūžio kopūsto,
300 g šviežių grybų,
2 svogūnų,
2 šaukštų sviesto,
2 stiklinių grietinės,
krapų,
petražolių,
druskos,
pipirų,
aliejaus.


GAMINIMAS:

Išpjaukite kopūsto šerdį. Kopūsto gūžę panardinkite į verdantį vandenį 5 min. Išskirstykite lapus, storąsias lapo dalis nupjaukite. Grybus susmulkinkite, sumaišykite su pakepintais smulkintais svogūnais, viską kartu apkepkite, įberkite druskos, pipirų.

Paruoštą įdarą dėkite į kopūstų lapus ir suvyniokite. Balandėlius apkepkite svieste iš abiejų pusių, tada dėkite į kepimo indą, apliekite grietine, pašaukite į karštą orkaitę ir troškinkite 30-40 min. Papuoškite žalumynais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668