0,5 kg žiedinių kopūstų,
2 morkų,
150 g brokolių,
150 g šaldytų žirnių,
3 svogūnų galvučių,
2 šaukštų ciberžolės (maltos),
2 šaukštų kvietinių miltų,
100 ml baltojo vyno,
daržovių sultinio,
50 g sviesto druskos.
GAMINIMAS:
Žiedynais susmulkinkite ir perplaukite žiedinį kopūstą. Daržoves išvirkite pasūdytame vandenyje. Dalį žiedinių kopūstų pavoliokite ciberžolėje. Svogūnus pakepinkite su morkomis ir miltais. Paruoškite užpilą iš 250 ml daržovių sultinio ir vyno.
Į puodą sudėtas daržoves užpilkite užpilu, įpilkite 100 ml vandens, įdėkite sviesto, pasūdykite ir vidutinio karštumo orkaitėje troškinkite apie pusę valandos.