Troškinys su bulvėmis ir kopūstais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Troškinys su bulvėmis ir kopūstais


INGREDIENTAI:

1 kg bulvių,
1 svogūno,
500 g kopūstų,
3 šaukštų sviesto,
1 raudonosios paprikos,
1 šaukštelio džiovintų čiobrelių,
425 ml marinuotų pomidorų,
400 g rūkytų dešrelių,
1 šaukšto aliejaus,
druskos,
pipirų,
grietinės padažo su žalumynais.


GAMINIMAS:

Nuplaukite kopūstą, nuimkite pažeistus viršutinius lapus, išskobkite kotą ir padalykite gūžę į keturias lygias dalis. Kiekvieną gūžės ketvirtį perpjaukite išilgai, apvirkite pasūdytame vandenyje. Nusausinkite ir dėkite į kepimo formą. Tarp kopūstlapių įkamšykite stambiai pjaustytas bulves. Keptuvėje apie 7 min. kepkite dešreles, suberkite apkeptas paprikas ir svogūnus.

Jas dėkite prie daržovių. Kepimo formoje esančius produktus užpilkite trintais marinuotais pomidorais (pomidorų odeles nulupkite), pasūdykite, įberkite pipirų, viršų pabarstykite čiobreliais ir smulkintu sūriu. Uždenkite folijos lakštu, troškinkite apie 25-30 min. orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių. Prieš patiekiant patiekalą patartina palaikyti apie 10 min. kambario temperatūroje. Labai skanu su grietinės padažu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668