2 mažų cukinijų,
200 g pievagrybių,
3-4 šaukštų aliejaus,
pagal skonį druskos,
pipirų,
700 g maltos mėsos,
3 šaukštų pomidorų tyrės,
1,25 l daržoviųsultinio,
150 g spagečių,
425 ml konservuotų kukurūzų,
5-6 arbatinių šaukštelių kukurūzų miltų,
200 g grietinės,
smulkintų petražolių.
GAMINIMAS:
Cukinijas nulupkite ir supjaustykite stambiais kubeliais. Svogūną ir česnakus susmulkinkite ir lengvai apkepkite. Sudėkite mėsą, sumaišytą su pomidorų tyre, cukinijomis, smulkintais grybais ir keletą minučių kepkite.
Viską dėkite į didelį troškintuvą, įpilkite sultinio, sudėkite makaronus, sukrėskite kukurūzus, supilkite grietinę ir uždengę troškinkite 25-30 minučių.