(4 porcijoms)
300 ml aliejaus,
4 svogūnų,
1 šaukštelio smulkinto imbiero,
1 smulkinto česnako,
1 šaukštelio aitriųjų paprikų prieskonių,
1 šaukštelio maltų kalendrų,
1/2 šaukštelio kardamono sėklų,
3 juodųjų pipirų žirnelių,
3 šaukštų pomidorų tyrės,
8 vištienos kumpelių,
2 šaukštų citrinos sulčių,
1 žaliosios aitriosios paprikos,
kalendrų.
GAMINIMAS:
Keptuvėje įkaitinkite aliejų, pakepinkite smulkintą svogūną, suberkite prieskonius: imbierą, česnaką, aitriųjų paprikų prieskonius, išvalytą ir susmulkintą žalią aitriąją papriką, maltas kalendras, kardamoną, pipirų žirnelius. Viską išmaišykite.
Truputį pakepinkite, sudėkite pomidorų tyrę ir viską kepkite dar 5-7 min. Po to sudėkite nuplautą ir nusausintą vištieną, išmaišykite, įpilkite stiklinę vandens, citrinų sulčių, pridenkite dangčiu ir troškinkite apie 20-25 min. Baigiant įberkite kalendrų ir patiekite į stalą.