1 kg jautienos,
25 g svogūnų,
250 g virtų perlinių kruopų,
3 morkų,
15 g pomidorų pastos,
100 g marinuotų raudonųjų pupelių,
1 žaliosios paprikos,
1 skiltelės česnako,
šaukštelio aitriųjų pipirų,
pusės šaukštelio kmynų,
pagal skonį druskos,
medaus,
riebalų kepimui.
GAMINIMAS:
Jautieną nuplaukite, supjaustykite juostelėmis ir apkepkite aliejuje. Svogūnus supjaustykite kubeliais, morkas sutarkuokite. Visas daržoves apkepkite kartu su jautiena ir pomidorų pasta.
Perlines kruopas išminkykite ir išvirkite. Tada sudėkite daržoves ir jautieną į troškinimo indelius, įberkite druskos ir įdėkite po lašelį medaus. Orkaitėje troškinkite apie 30 min. Jei kruopos atrodo per sausos, įpilkite dar sultinio.