100 g šviežių špinatų,
vyšninių pomidorų,
baklažano,
cukinijos,
"Pik-Nik" sūrio dešrelių,
aitriosios paprikos,
saulėgrąžų,
moliūgų sėklų,
kedro riešutų mišinio,
citrinos.
GAMINIMAS:
Plonai supjaustykite baklažano ir cukinijų juosteles, pakepinkite su druska ir pipirais iš abiejų pusių. Suplėšykite pasirinkito skonio "Pik-Nik" sūrio dešreles, susukite jas į pakepintas daržovių juosteles. Įpjaukite pomidorų viršūnėles ir pakepinkite ant stiprios ugnies, kol gražiai "išsiskleis".
Pakepinkite citriną, kad išskleistų visą savo aromatą. Serviruolite lėkštėje su špinatais, apšlakstytais pakepintos citrinos sultimis ir alyvuogių aliejumi, kepintų sėklų ir riešutų mišiniu, aitriąja paprika.