Purus bruknių ir obuolių pyragas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Purus bruknių ir obuolių pyragas


INGREDIENTAI:

P a g r i n d u i:
150 g minkšto margarino,
100 ml cukraus,
1 kiaušinio,
300 ml miltų,
1 šaukštelio kepimo miltelių.

Į d a r u i:
3 obuolių,
300 ml bruknių,
200 g natūralaus tepamojo varškės sūrelio,
2 kambario temperatūros kiaušinių,
50 ml cukraus,
1 šaukštelio vanilinio cukraus.


GAMINIMAS:

Minkštą margariną išsukite su cukrumi (masė turi būti puri), pridėkite kambario temperatūros kiaušinį ir sumaišytus sausus produktus-cukrų, miltus ir kepimo miltelius. Tešlą dėkite į žemą, riebalais pateptą ir trupiniais pabarstytą 25 cm skersmens kepimo formą, apspauskite rankomis (tešla išklokite ir formos kraštus).

Pagrindą kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje 10 minučių. Ant pusiau iškepusio pagrindo sudėkite plonomis skiltelėmis supjaustytus obuolius, užberkite bruknes. Kiaušinius išplakite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, sumaišykite su kambario temperatūros tepamuoju sūreliu. Mišinį supilkite į formą ir kepkite dar apie 30 minučių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668