1 šviežias agurkas,
3 puselės skirtingų spalvų paprikų,
150 g fetos (arba brinzos),
1 šaukštas sojų padažo,
0,5 šaukšto balzaminio acto,
2 šaukštai alyvuogių (arba kitos rūšies) aliejaus,
juodųjų pipirų.
GAMINIMAS:
Agurkus ir paprikas supjaustykite kubeliais, bet nesumaišykite. Pagaminkite užpilą iš sojų padažo, acto, aliejaus bei pipirų ir užpilkite juo daržoves. Palikite pastovėti 30 minučių. Fetos sūrį supjaustykite kubeliais. Daržoves ir fetos sūrio gabalėlius norima tvarka suverkite ant nedidelių iešmelių.
Iš šių produktų galima pagaminti ir salotas. Visus produktus supjaustykite kubeliais, suberkite į dubenį, pamarinuokite, kaip nurodyta recepte. Sudėkite fetą, išmaišykite ir patiekite.